Услуги и цени

 

РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА –
СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БАЛЧИК, БУРГАС, БАНСКО, БОРОВЕЦ,
СТАРА ЗАГОРА, ПАМПОРОВО, ВЕЛИНГРАД и др.

Божидарстрой

ostraniavane-na-tech-bojidarstoi

Пренареждане на керемиди

Пренареждането на керемиди е ремонтна дейност, която трябва да се прави средно веднъж на около 10 или 15 години, за да се избегне цялостна подмяна на покрива и съответно големи разходи.

Колкото и да са качествени керемидите – те се влияят от факторите на атмосферните условия, най-вече от  градушките, дъждовете, снеговете и силното слънце, като след време започват да се чупят лесно и това налага тяхното пренареждане и подмяна с нови здрави керемиди.

Грижата за покрива, извършена навреме е много важна, защото когато вече имаме видни следи от течове вкъщи, като почернели стени, мухъл и влага, това може да ни наложи извършването на сериозен ремонт, юзатова е добре да приемем дейността по пренареждане на керемиди като профилактика за нашия покрив, дори и да няма признаци на проблем, точно както правим профилактика и на собственото си здравословно състояние.

Друг много важен момент и риск, свързан с ремонт и пренареждане на керемиди е, че е възможно да има счупени керемиди, които при силен вятър да паднат и да наранят някого. Затова трябва да бъдем отговорни и да повикаме професионалисти да направят оглед на покрива, да се заемат с тежката задача пренареждане на керемиди и почистване от кал, както и с подмяна на паропропускливата мембрана с чисто нова.

 

izgrajdane-na-nov-pokriv-bojidarstroi

Изграждане на нов покрив

Изграждането на нов покрив е сравително сложен процес,  изискващ внимание към всеки подробен детайл и прецизна изработка.

Ние от BojidarStroi сме натрупали солидно количество опит (над 20 години), както и многобройни обекти, минали през нашите ръце. Работейки с вискококачествени материали на утвърдени производители, ние предоставяме договор и гаранция до 15 години за нов покрив на нашите клиенти.

Изграждане на нов покрив включва:

  • Изграждане на дървена покривна конструкция
  • Полагане на паропропусклива мембрана
  • Изработка на двойна скара
  • Редене на керемиди
  • Полагане и подмазване на керемидите

За подробна информация относно цените и етапите от изграждането на нов покрив – не се колебайте да се свържете с нашия екип!

bitumna-hidroizolacia-bojidarstroi

Хидроизолация

Продуктите за битумна хидроизолация на покриви заемат много голям дял в този вид специфична строителна и ремонтна дейност. Те са тип покрития за битово и индустриално строителство, с цел осигуряване на хидрофобни свойства според нуждите на самите обекти.

В различните си формулировки и приложения битумната хидроизолация може да се осъществи чрез рулонни битумни мембрани, самозалепващи се битумни мембрани и течни битумни продукти за хидроизолация на покриви (така наречените полимерно модифицирани битумни емулсии и разтвори).

Битумната хидроизолация показва завидна ефективност при плоски покриви и такива с нисък наклон, като допринася за предотвратяване на проникването на вода или чрез спиране на овлажнителните процеси на даден обект с увеличаване на устойчивостта на самия обект към влага.

Работим с доказали се фирми, които изработват висококачествен материал за работа!

Спазваме уговорените срокове

Сериозни и отговорни сме към поетите ангажименти. Ценим сигурността на Вашия дом и се стремим да изградим здрави и устойчиви нов покрив за всеки наш клиент!

Гаранция за качество

Работим трайно и ефективно само с доказали се през годините качествени материали, за да можем да гарантираме дълголетието на Вашия покрив.

Екип от професионалисти

Работливи, креативни и амбициозни служители, а също така и експерти като строителни техници с дългогодишен стаж в сферата на строителството и ремонтите.

„Останах много доволен от свършената работа на младите майстори, тъй като приключиха по-рано от очакваното!“

Пламен Петров

София

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

Ремонт на покрива за вашия дом, офис или корпоративна сграда

Ние сме насреща, свържете се с нас

Божидарстрой

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете