Изграждане на нов покрив

Изграждане на нов покрив

Изграждане на нов покрив Клас А

Остарял ли е покривът Ви? Изглежда ли стар и износен и има ли щети по него, протича ли? Ако това е така – вероятно е дошло време за цялостна подмяна на покрива с нов.

Ние предоставяме цялостни услуги за изграждане на нови покриви в София и цялата страна на супер цени.

 

Изграждане на нов покрив Клас Б

Течове, счупени керемиди, лошата изолация могат значително да повлияят на състоянието на дома Ви или търговската сграда. Не рискувайте да оставите имота си изложен на стихии и дъждове, а го ремонтирайте или го заменете с изцяло нов покрив. В зависимост от качественото изпълнение и материалите, които се използват, новият покрив ще издържи дълги години, без да се налага да правите каквото и да е по него.

Гаранция за качество

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

Доволни клиенти

Ние сме професионалисти, които не се страхуват от височините и вниманието към детайла

Ще доставим ненадминати резултати от перфектно свършена работа. Гарантираме, че ще останете доволни и Вашият покрив ще бъде една сигурна конструкция, която да устоява на всякакви метеорологични условия. Ще извършим ремонта с внимание към всеки детайл, а изграждането на нов покрив изисква прецизност, която умеем!

prenarejdane-na-keremidi-bojidarstroi
izgrazhdane-nov-pokriv-bojidarstroi

Пренареждане на керемиди

Независимо дали вашият керемиден покрив тече, има разхлабени, липсващи керемиди, или се нуждае от цялостна подмяна – разчитайте на екипа ни да ви предостави най-доброто решение.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хидроизолация

Качествената хидроизолация гарантира избягване на неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката и предпазва от течове, разрушаващи къщата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Улуци и обшивки

Нужна е своевременна подмяна на увредените улуци и водосточни тръби, защото в противен случай сериозно може да се увреди фасадата на сградата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете