Свържете се с нас

Работим на територията на цялата страна

BojidarStroi

София, Студентски град
ул. 8-ми декември, бл. 22А

Свържете се с нас

valentin_124@abv.bg
0898254548

Без почивен ден

Понеделник-неделя
08:00ч – 20:00ч

Ремонт на покриви

Как да разберете дали имате нужда от ремонт на покрива?

 

Кога се налага ремонт на покрива – това е много важно да се определи, защото навреме установената нужда, е гаранция за добре поддържан имот.

Разбира се, в случая изключваме екстремните случаи – при природни бедствия (силен вятър, проливен дъжд, град или земетресение). В тези случаи ремонтът е неотложен и няма как да се чака подходящото време.

Новопоявили се течове

Прочети повече

Като признак за необходимост от ремонт може да се започне от появилите се течове. Съществуват още много варианти на неприятности, така че проблемът може да бъде предизвикан от цял комплекс фактори.

Нарушена цялост на покритието

Прочети повече

От ремонт на покрива има нужда когато е нарушена целостта на покритието, например – начупени керемиди по някаква причина.

Продължителното време на ползване на покрива без ремонтиране е основна причина да се започне дори основен ремонт. Лошата топлоизолация е причина за бързо изстиване на стените, а от там и на стаите. Това е свързано с ремонт и поставяне на качествена топлоизолация.

Изменяне на конфигурацията

Прочети повече

Собствениците на стари къщи понякога имат желание да изменят конфигурацията на покрива, да подобрят неговия външен вид. Това може да стане само със замяна на старото покритие с нов и съвременен вид.
В обобщение може да се кажат следните основни причини, поради които възниква нуждата от ремонт на покрива, а именно:

– лошо качество на покритието или на крепежните елементи;
– нарушени технологии при монтаж на покривното покритие;
– повреден покрив, особено в зимния период;
– поява на мухъл, разрушаващ покривното покритие;
– покривът е морално остарял.

Спазваме уговорените срокове

Сериозни и отговорни сме към поетите ангажименти. Ценим сигурността на Вашия дом и се стремим да изградим здрави и устойчиви нов покрив за всеки наш клиент!

Гаранция за качество

Работим трайно и ефективно само с доказали се през годините качествени материали, за да можем да гарантираме дълголетието на Вашия покрив.

Екип от професионалисти

Работливи, креативни и амбициозни служители, а също така и експерти като строителни техници с дългогодишен стаж в сферата на строителството и ремонтите.

„Останах много доволен от свършената работа на младите майстори, тъй като приключиха по-рано от очакваното!“

Пламен Петров

София

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете