Пренареждане на керемиди

Пренареждане на керемиди

Пренареждане на керемиди Клас А

Най-разпространеният вид ремонт на покрив е пренареждането на керемиди – нужно е това да се прави периодично, за да се предотврати протичането на покрива и прогниването на носещата конструкция.

 

Пренареждане на керемиди Клас Б

Дали ще се пренаредят керемидите на покрива със стари такива зависи от състоянието на вече присъстващите керемиди – възможно е част от тях да са в лошо състояние и да са неизползваеми. Затова ще се използва всичко, което е здраво и ще се добавят необходимото количество нови керемиди.

Гаранция за качество

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

Доволни клиенти

Ние сме професионалисти, които не се страхуват от височините и вниманието към детайла

Ще доставим ненадминати резултати от перфектно свършена работа. Гарантираме, че ще останете доволни и Вашият покрив отново ще бъде една сигурна конструкция, която да устоява на всякакви метеорологични условия. Ще извършим ремонта с внимание към всеки детайл, а пренареждането на керемиди изисква прецизност, която умеем!

prenarejdane-na-keremidi-bojidarstroi
bojidarstroi-prenarejdane-na-keremidi

Изграждане на нов покрив

Натрупали сме солидно количество опит и многобройни обекти, минали през нашите ръце. Предоставяме договор и гаранция до 15 години за нов покрив на нашите клиенти.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хидроизолация

Качествената хидроизолация гарантира избягване на неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката и предпазва от течове, разрушаващи къщата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Улуци и обшивки

Нужна е своевременна подмяна на увредените улуци и водосточни тръби, защото в противен случай сериозно може да се увреди фасадата на сградата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете