Ремонт на комини и поставяне на коминни шапки

Ремонт на комини

Комини при ремонт на покрив

Когато става въпрос за ремонт на покрив, трябва да се отдели нужното внимание и на комините. Важно за функционирането на комина е и неговата височина! Състоянието на комина си личи от пръв поглед – липсващи парчета от бетонната шапка и ако мазилката пада, значи коминът е за  ремонт.

Ремонт на комини

  • Комини от 140 до 200 лв – зависи от големината и съображението на майстора

 

Монтаж на коминни шапки

Шапките за комини, освен като  визуален завършек на покрива, са и детайл със значение, което често се пренебрегва. За издръжливостта на покрива е важно коминът също да е добре конструиран и обезопасен, тъй като намесата на външни фактори би причинила редица загуби. Шапката за комин е щит срещу попадане на боклуци, сняг, вода и други.

Коминни шапки

  • Шапки на комини – поставянето  зависи от цената на шапката, варират от 50 – 100 лв

Гаранция за качество

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

Доволни клиенти

Ние сме професионалисти, които не се страхуват от височините и вниманието към детайла

Ако имате нужда от монтаж на шапка за комина на Вашия покрив или желаете да се консултирате със специалист какво би било най-подходящо за Вас, то можете да ни откриете на 0898254548 или да направите заявка през контактната форма на сайта. Екипът на BojidarStroi.bg е винаги насреща в случай, че покривът Ви се нуждае от ремонт или поддръжка.

montazh-na-kominni-shapki
remont-na-komini-i-kominni-shapki-bojidarstroi

Изграждане на нов покрив

Натрупали сме солидно количество опит и многобройни обекти, минали през нашите ръце. Предоставяме договор и гаранция до 15 години за нов покрив на нашите клиенти.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хидроизолация

Качествената хидроизолация гарантира избягване на неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката и предпазва от течове, разрушаващи къщата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Пренареждане на керемиди

Независимо дали вашият керемиден покрив тече, има разхлабени, липсващи керемиди, или се нуждае от цялостна подмяна – разчитайте на екипа ни да ви предостави най-доброто решение.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете