Монтаж на огради

Монтаж на огради

Монтаж на огради

Елегантният, и на моменти доста екстравагантен дизайн на изработките допринася за цялостния облик на имота. Когато външното пространство е оградено от майсторски изработена ограда, това дава най-малко две индикации на външния наблюдател: 1. Че имотът е добре защитен от набезите на крадците; 2. Че е стопанисван от грижовни стопани.

Спрямо изискванията за сигурност в обекта, е възможно да се изработят съоръжения с масивна и плътна конструкция. Височината на различните системи за заграждане също се съобразява с желанието на клиента. За клиенти с минимални изисквания имаме готови стандартни решения на много изгодни цени. Готови сме обаче да изпълним и собствени дизайнерски проекти, изготвени от поръчителя.

Цени за монтаж на огради

 • Направа на бет. цокъл за ограда (армиран) H 0-50 см – 100  лв/м²
 • Монтаж метални пана за ограда – 30  лв/м²
 • Доставка на метални пана за ограда 65 – 104 лв/м²
 • Монтаж балкански парапети         30  лв/м²
 • Монтаж стълбищни парапети  – 40  лв/м²
 • Плътна ограда бет.тухли d= 15-25 см – 40  лв/м²
 • Ажурна ограда с бетонни колци  –  15 лв/м²
 • Ажурна ограда с мет.колци и PVC  мрежа – 20  лв/м²
 • Кофраж, армиране, бетон – колони за ограда – 35  лв/м²
 • Бетонни капаци за ограда – 25  лв/м²
 • Шапки за колони – 15  лв/м²

   

Гаранция за качество

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

Доволни клиенти

Ние сме професионалисти, които не се страхуват от височините и вниманието към детайла

Осигуряваме бърз монтаж на съоръженията, изработени и доставени от нас. Работим експедитивно и винаги с нужното внимание. Професионално извършената инсталация на продуктите, предоставени от нас, Ви гарантира дългосрочна и безпроблемна експлоатация.

montazh-na-ogradi-bojidarstoi
montazh-na-ogradi-bojidarstoi

Изграждане на нов покрив

Натрупали сме солидно количество опит и многобройни обекти, минали през нашите ръце. Предоставяме договор и гаранция до 15 години за нов покрив на нашите клиенти.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хидроизолация

Качествената хидроизолация гарантира избягване на неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката и предпазва от течове, разрушаващи къщата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Пренареждане на керемиди

Независимо дали вашият керемиден покрив тече, има разхлабени, липсващи керемиди, или се нуждае от цялостна подмяна – разчитайте на екипа ни да ви предостави най-доброто решение.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете