Полагане  на битумна хидроизолация

Полагане на битумна хидроизолация

Полагане на битумна хидроизолация Клас А

Качествената хидроизолация гарантира избягване на неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката и предпазва от течове, разрушаващи къщата.

 

Полагане на битумна хидроизолация Клас Б

Хидроизолационните материали намаляват риска от критични увреди на покривната структура. С подходящия хидроизолационен продукт вие добавяте необходимото ниво на защита срещу захабяване, разрушаване, течове и др., причинени от дъжд, сняг, лед, вятър и слънце.

Гаранция за качество

„Възползвахме се от услугите на добри майстори и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв.м., но бригадата успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!“

Пенка Памукова

Русе

„Поздравления на цялата бригада за свършената работа, наистина качествено изграждане и поставяне на всяка част от покрива и оградата на вилата ми!“

Емилиан Евтимов

Троян

Доволни клиенти

Ние сме професионалисти, които не се страхуват от височините и вниманието към детайла

Когато решите да направите хидроизолация на нов покрив или да поставите такава на стария – трябва да се знаят две основни неща. Първо трябва да изберете качествен изпълнител, и второ – да изберете най-подходящите хидроизолационни материали, гарантиращи дълготрайност на покривната настилка и издръжливост на покривната конструкция.

polagane-na-bitumna-hidroizolaciq-bojidarstroi
polagane-na-bitumna-hidroizolacia-bojidarstroi

Изграждане на нов покрив

Натрупали сме солидно количество опит и многобройни обекти, минали през нашите ръце. Предоставяме договор и гаранция до 15 години за нов покрив на нашите клиенти.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Пренареждане на керемиди

Независимо дали вашият керемиден покрив тече, има разхлабени, липсващи керемиди, или се нуждае от цялостна подмяна – разчитайте на екипа ни да ви предостави най-доброто решение.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Улуци и обшивки

Нужна е своевременна подмяна на увредените улуци и водосточни тръби, защото в противен случай сериозно може да се увреди фасадата на сградата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Седалище

София, Студентски град, ул. 8-ми декември, бл. 22 А

Обадете ни се

Пишете ни

Позвънете